به گزارش خبرگزاری حوزه، کتاب «یک غنچه، صد زخم؛ نگاهی نو به زندگی و شخصیت امام حسین(ع)» جزو مجموعه چهارده جلدی «سیره کاربردی چهارده معصوم(ع)» یا «سبک زندگی معصومین(ع)» است. در این مجموعه سعی میشود مسایل مختلف زندگی از دیدگاه اهل بیت(ع) بیان شود و هدف این مجموعه پاسخ به این سئوال است که در روزگار امروز و برای انسان قرن بیستویکم چگونه اهل بیت(ع) میتوانند الگو باشند و چگونه آنها میتوانند گرهی از زندگی مردم باز کنند.
این سیره کاربردی که بیش از صد موضوع مثل سیمای ظاهری، سیمای باطنی، سبک زندگی فردی و اجتماعی و سیاسی، ارتباط با خدا، دیگران و طبیعت، توصیههای اجتماعی و سیاسی و نظامی و حتی محیط زیست و حقوق مخالفان و حیوانات و... را شامل میشود، برای عموم مردم به ویژه جوانان و نوجوانان نوشته شده است.
نویسنده برای نگارش این کتاب، منابع بسیاری را دیده که بیش از 1000منبع آنها بهره گرفته شده است.
در بخشی از مقدمه کتاب آمده است: «سلام بر فرياد حق در سكوتستان اموي!
سلام بر تلألو تجلّی طور در برابر تور فرعونِ زمانه!
سلام بر شراب طهوراي طوبي در كام تشنهكامانِ حقيقت!
سلام بر خبرِ سرخ در روزگار بيخبري!
سلام بر فورانِ شعر شهادت در كوير ستم!»
کتاب «یک غنچه، صد زخم» در 418 صفحه، قطع پالتویی، تیراژ 3000 نسخه و قیمت 13000 تومان از سوی دفتر نشر معارف به جامعه فرهنگی و مذهبی کشور عرضه شده است.
مجموعه سبک زندگی معصومین(ع) با استفاده از منابع روایی و تاریخی معتبر نوشته شده است که جلد اول آن درباره پبامبر گرامی اسلام(ص) به چاپ سی و یکم و جلد دوم آن با نام «امیر گلها» درباره زندگی و شخصیت امام علی(ع) به چاپ هشتم رسیده است و به زودی، جلد سوم آن با نام «خاطر نازک گل» درباره زندگی و شخصیت حضرت زهرا(س) و جلد چهارم آن با نام «غنچه دلتنگ» درباره زندگی و شخصیت امام حسن مجتبی(ع) برای نخستین بار از سوی دفتر نشر معارف منتشر میشود.
دفتر نشر معارف پیش از این، از این نویسنده ، کتاب «دو قطره اقیانوس؛ ترجمه دو خطبه بی نقطه و بی الف حضرت علی(ع)» و پنج کتاب داستانی «باران و کویر»، «ششمین باغبان اندیشه»، «هفتمین فصل شکفتن»، «نغمهای در روزگار گرگها» و «سوار سبزپوش آرزوها» را درباره زندگی و زمانه ائمه معصومین(ع) منتشر کرده است که همگی به چاپ دوم رسیده اند.
براي تهيه این کتابها می توان از طریق سايت پاتوق کتاب: ketabroom.ir یا فروشگاههاي پاتوق کتاب تهران (تلفن 88911212)، دفتر مرکزي نشر معارف قم (02537740004) و ديگر مراکز توزيع محصولات فرهنگي اقدام کرد.